Selgerbloggen

Venezu støtter In The Same Boat

Vår tids kanskje største utfordring er den marine forsøplingen og da spesielt havplast.

Tittelen på bloggen til Venezu er "Selgerbloggen" så det ligger i sakens natur at det salg, markedsføring og relaterte temaer som vil gå igjen. Det er noen temaer som er så viktige at de må diskuteres, også i en selgerblogg, og det er miljøet. Vår tids kanskje største utfordring er den marine forsøplingen og da spesielt havplast. En ting er all den plasten vi kan se men den ender til slutt som mikroplast - og det igjen ender inn i næringskjeden. 

In The Same Boat er en organisasjon som har en filosofi som jeg liker. De bruker mesteparten av sitt budsjett, tid og ressurser på å gjøre noe og de har høye, men realistiske, mål på egne vegne: deres ambisjon er å rydde 20.000 strender neste fem årene og opp mot 10.000 tonn plast! Nærmere 50 % av den havplasten som ryddes i dag fra norske strender, er det In The Same Boat som plukker. Det er veldig lett å trekke paralleller til salg her: det er bare å sette i gang og gjennomføre det! De bruker ikke tid på å analysere og diskutere: de vet nøyaktig hva oppgaven og utfordringen er. 

Det som også virkelig imponerer meg med organisasjonen er at de har 4000 (!) hjelpere fra hele verden som vil komme til Norge, jobbe gratis for dem og for å rydde våre strender. Dette gjør de til tross for at norske myndigheter ikke støtter jobben de gjør økonomisk og de er derfor helt avhengig av at de får økonomisk støtte. Så hver eneste dag er det ti-talls frivillige fra hele verden som jobber med å plukke plast i våre viker, strender og fjorder. 

Vi i Venezu setter stor pris på alle de gode kundene vi har hatt opp gjennom årene og som har hjulpet oss til vekst og fremgang - noe som også har kommet våre medarbeidere til gode. Derfor gir det en virkelig mening at vi kan gi noe videre også: vi gir derfor et femsifret beløp til In The Same Boat og støtter dem i den viktige jobben som de gjør. Jeg oppfordrer også flere til å besøke deres webside https://www.inthesameboat.eco/ og gjøre seg kjent med den viktige jobben som de gjør for meg og deg. Og doner gjerne også et beløp til dem! 

Del med andre
Linkedin logo

Interessert i økt kundevekst?

Kontakt oss

Les mer fra selgerbloggen

Les hele selgerbloggen

Les om våre flinke ansatte

Les flere Venezu Stories

Les nyheter

Les flere nyheter