Selgerbloggen

Hva tjener egentlig en møtebooker?

En av de mest vanlige misforståelsene vi møter er at «de som jobber i Venezu er vel på provisjon?» Nei. Alle er på fastlønn. Og majoriteten av våre ansatte har en bachelor eller mastergrad innenfor sitt felt!

Det vi derimot vet er at det finnes andre møtebookingsbyråer i vår bransje som kan holde en lavere kostnad enn oss eller tilby tjenester til no-cure, no-pay (pris per møte). I et slikt tilfelle er det møtebookeren som betaler prisen og det er ikke en kostnad Venezu er villig til å ta på oss på vegne av de som jobber for oss.

Men hva motiverer da en som har høyere utdanning til å begynne å jobbe hos oss? Til tross for at vi betaler fastlønn er vi dessverre i en lavprisbransje og det er begrenset betalingsvilje for våre telefontjenester. Forklaringen finner du her: https://www.venezuservices.no/Bemanning.aspx Brorparten av våre møtebookere vet hvor gode vi er på rekruttering og det er en motivasjon i seg selv å gjøre det best mulig på møtebooking da det er en stepstone videre for dem via vårt kontaktnett!

Venezu har, foruten avdelingen vår som jobber med kampanjer og møtebooking, et at IT-bransjens beste nettverk og har gjort hundrevis av rekrutteringer for våre kunder de siste årene: https://info.venezu.no/om-du-har-jobben-har-venezu-kandidaten Det er heller ikke vår ambisjon å knyte til oss våre medarbeidere over en lengre periode til å jobbe på telefonen med møtebooking: Venezu skal være den perfekte stepstone for nye medarbeidere som vil gjøre en forskjell - vi tar dem inn som møtebookere og finner deretter drømmejobben til dem ute hos våre kunder når de har vist internt hva de er gode for.

Dere som er kjøpere må gjerne velge et annet selskap enn Venezu til å gjennomføres deres ringeaktiviteter og kampanjer, men dersom de tilbyr dere å gjøre dette på egen risiko (no-cure, no-pay) er det høy sannsynlighet for at det er en ung medarbeider, som er ny i arbeidslivet som betaler prisen, for det. Uansett om dere velger Venezu eller et annet byrå, be om skriftlig garanti for at de som jobber i selskapet får en fast grunnlønn. 

For deg som er nyutdannet, eller står uten jobb, vil jeg alltid fraråde deg å begynne et sted der det er ren provisjonslønn med mindre du allerede har salgserfaring, og er sikker på at du vil komme bedre ut av det med provisjonslønn enn grunnlønn + muligheter til bonus. 

Så hva tjener en møtebooker i Venezu? Det svarer vi gjerne på i hvert eneste kundemøte vi har og vi ansetter ingen uten at de vet hva de vil tjene på å jobbe hos oss. For alle de som går videre fra oss til våre kunder så er det EU sitt vikardirektiv som gjelder (eventuelt at bedriftene ansetter direkte og forhandler med de som vi har rekruttert).

Del med andre
Linkedin logo

Interessert i økt kundevekst?

Kontakt oss

Les mer fra selgerbloggen

Les hele selgerbloggen

Les om våre flinke ansatte

Les flere Venezu Stories

Les nyheter

Les flere nyheter