Om oss

Venezu er blant Norges mest anerkjente selskaper når det kommer til å bistå kunder med å oppnå salgs- og markedsmål.

Selskapet startet hjemme på kjøkkenet til Stein Dale allerede i 2003, og derifra booket vi de første møtene. Siden den gangen har vi har jobbet med tusenvis av B2B møtebookings- og ringekampanjer for alt fra norske gründerbedrifter til verdens største IT-selskaper.

Mange bedrifter har vært kunder av oss i nesten 20 år, det er flere grunner til det. Vi leverer det antall B2B møter, kvalitet og resultater som kundene våre forventer i sine kampanjer. Ingen norske selskap har gjennomført flere B2B-samtaler for sine kunder enn oss. Vi tilbyr tjenester som møtebooking, leadsgenerering, kunde- og markedsundersøkelser, samt en rekke andre telefonrelaterte markedsoppgaver. Vi ringer daglig til både Sverige og Danmark, og ofte til andre land også.

Møtebooking og ringeaktiviteter er vårt «bread and butter», men Venezu er også et av de ledende rekrutteringsselskapene til norske IT-bedrifter. Vi har rekruttert over 350 kandidater til våre kunder de siste årene. I 2022 var det ca 29% kvinner i IT-bransjen, tallene våre viser at hele 55% av våre rekrutteringer til bransjener kvinner.

Trenger du mangfold, velger du Venezu på rekruttering. En stor del av våre ansatte begynner sin yrkeskarriere hos oss før vi rekrutterer dem videre til våre kunder.

Som en naturlig forlenging av vår kjernekompetanse, som er B2B møtebooking og telefonmarkedsføring, tilbyr vi også Marketing for Hire. Vi er det eneste norske selskapet som tilbyr kombinasjonen av dette sammen med Google og Hubspot inhouse. Om du har behov for en markedsressurs på hel- eller deltid, har vi kompetansen og ressursene som vil hjelpe deg. B2B møtebooking og digital kompetanse går hånd i hånd.

Vårt formål er å være et salgs-, markeds- og konsulentselskap som hjelper våre kunder med relaterte oppdrag, samt generelle og tekniske supportoppdrag. Vi bistår våre kunder med deres kundesyklus; fra å generere interesse,markedsføring, gjennomføre salget, onboarding av kunder og support. Vi er mye mer enn bare møtebooking!

Interessert i økt kundevekst?

Kontakt oss