Fire personer i et møte i et møterom

Din markedsavdeling

Har du behov for markedshjelp på kortere eller lengre sikt? Lei inn en markedsressurs fra oss!

Med Venezu får du en markedspartner som har et annet utgangspunkt enn våre konkurrenter, og som kan  Google og Inbound marketing.

Vi er en partner som kan ta telefonene for dere og få kjapp respons på ulike kampanjer og aktiviteter – og gjøre endringer tilsvarende raskt. Venezu har jobbet med IT-bransjen i 20 år og vi har unik kjennskap til hvordan en skal lykkes med sine kampanjer og hvilke feller en bør unngå. I tillegg er vi en samarbeidspartner som vil ha en konservativ tilnærming til utgifter: det er viktig for oss at dere får størst mulig value-for-money i alt vi samarbeider om!

Som din markedspartner tar vi ansvar for hele, eller deler, av de markedsoppgavene du ønsker å få gjennomført. Kontakt oss for mer informasjon.

Venezu er det eneste norske selskapet som tilbyr alle disse tjenestene in-house: marketing for hire, digital markedsassistanse, oppfølging av leads per telefon samt cold-calls. Du får all markedshjelp på ett sted!

IKKE BARE MØTEBOOKING
Se hvilke andre ringetjenester vi bistår med

Slik jobber vi for å sikre dere gode møter

Ikon

Forberedelser

Vi definerer målgruppen sammen, beriker databasen (samler inn data om beslutningstakere) og starter påvirkningen.

Leads: Prosessen med å generere salgsmuligheter og leads er nå i gang, og blir systematisert gjennom felles rutiner.
Pil som peker til neste steg i prosessen
Ikon

Møtebooking

Vi starter forsiktig, gjør testsamtaler, gir deg tilbakemelding og justerer om nødvendig – alt for å maksimere nytten av ditt budsjett.

Vi holder deg oppdatert. Du kan enkelt følge med på jobben vi gjennomfører inhouse: du mottar daglig rapport fra vår prosjektleder om fremdriften.
Pil som peker til neste steg i prosessen
Ikon

Oppfølging

Etter at våre møtebookere har booket møter og generert leads, fortsetter vi å støtte deg i den videre oppfølgingen. Vi tilbyr rådgivning basert på det dere har av digitale verktøy for videre fremdrift. Vi vet at kontinuitet i aktiviteten gir bedre resultater over tid!

Dette kan vi hjelpe deg med