SEO og Google

Sørg for at kundene finner dere når de søker på nettet

Da er det om å gjøre at din bedrift kommer så høyt som mulig når noen søker etter det dere leverer.

Tenk deg at du har laget en ny webside for din bedrift og du er fornøyd med det, men du merker at ingen besøker deg. Det er fordi at du har satt opp butikken din midt inne på høyfjellet om du ikke er synlig på nett! Så SEO handler om å sette opp skilt og bygge veien mot din webside.

Google Ads har en rekke algoritmer som bestemmer hvor høyt opp du kommer på deres søk og det er blant annet kvalitet og relevans som definerer. De ønsker å hjelpe de som søker å finne kvalitetsinnhold. For å lykkes med en SEO-strategi må du bruke tid, ressurser og jobbe aktivt for å nå målet dere har satt dere. Jo mer dere lykkes med innholdet, jo høyere vil også Google Ads rangere dere på ikke-betalt-søk, nemlig organisk søk.

Vi snakker med flere og flere som ser at selv om det har vært en digital revolusjon, så må en faktisk snakke med sine potensielle kunder, også om en jobber B2B. Vi i Venezu er posisjonert i krysningspunktet mellom salg, markedsføring og den nye digitale hverdagen. Google er for mange helt avgjørende når det gjelder synlighet, men vi ser på mange av de kampanjene vi bistår med at det er telefonen som er det avgjørende verktøyet for å få det viktige møtet. Så dersom dere har investert, eller har planer om å investere, i Googleannonsering og trenger bistand til utforming og gjennomføring av kampanjer i Hubspot, Click Dimension, Lead Forensic eller andre verktøy har dere en god partner i Venezu!

Sentralt i vårt digitale tilbud er med andre ord at vi knyter sammen Google Ads, de digitale verktøyene (Hubspot, Lead Forensic m.fl.) og deretter følger opp og konverterer digitale leads til møter og salgsmuligheter.

Mange kjenner kanskje Google Adwords men verktøyet består av en rekke andre bestanddeler også og vi har følgende sertifiseringer der vi kan hjelpe deg og ditt selskap:

  • Google Fundamentals
  • Google Ads med sine undergrupper
  • Google Ads Display
  • Google Ads Mobile
  • Google Ads Search
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads Video
  • Google Analytics
  • Google Digital Sales

Venezu har en unik tilnærming til hvordan dine fremtidige kampanjer skal gjennomføres. Noen ønsker at denne skal kjøres samtidig som en har en Googleannonsering, noen ønsker å også kombinere dette med sitt Inbound marketingverktøy mens andre igjen ønsker å kun kjøre en ren ringeaktivitet. Vi vil kunne gi deg de beste rådene på hvordan dette skal gjøres og hvilken kombinasjon en skal velge!

Kontakt oss

Se mer av hva vi kan tilby