Markedsmedarbeidere i et møte i et møtelokale

Rekruttering

Venezu sin bemanningsavdeling har spesialisert seg på konsulentutleie og rekruttering til IT-bransjen.

De siste årene har flere hundre kandidater fått sin første jobb, eller vi har hjulpet dem med å finne drømmejobben, gjennom våre konsulent- og rekrutteringsoppdrag. Kjente du ikke til at Venezu drev med disse tjenestene? Det er nok fordi vi leter etter talentene på andre måter enn våre konkurrenter og gjør rekrutteringer litt «under radaren». Bare til Microsoft har Venezu skaffet mer enn 150 personer jobb de siste årene: alt fra møtebooker, lisensspesialist og Marketing Manager til .net-utvikler. Hovedsiden for Venezu sine rekrutteringstjenester finner du under www.venezuservices.no.

Hva er vi best på?

Vår primære målgruppe er de «unge og lovende» som ser etter drømmejobben og bedrifter som ønsker å ansette medarbeidere som er motivert til å skape merverdi for sin nye arbeidsgiver. Vi vil også trekke frem at nærmere 50 % av alle rekrutteringer vi gjør til IT-bransjen er kvinner, vi har fokus på mangfold og inkluderende arbeidsliv og vi samarbeider med kompetansebedrifter for å hjelpe de som har «hull» i CV’en ut i jobb igjen. En oversikt over de 100 siste ulike stillingene vi har rekruttert til finner du her.

IKKE BARE MØTEBOOKING
Se hvilke andre ringetjenester vi bistår med

Slik jobber vi for å sikre dere gode møter

Ikon

Forberedelser

Vi definerer målgruppen sammen, beriker databasen (samler inn data om beslutningstakere) og starter påvirkningen.

Leads: Prosessen med å generere salgsmuligheter og leads er nå i gang, og blir systematisert gjennom felles rutiner.
Pil som peker til neste steg i prosessen
Ikon

Møtebooking

Vi starter forsiktig, gjør testsamtaler, gir deg tilbakemelding og justerer om nødvendig – alt for å maksimere nytten av ditt budsjett.

Vi holder deg oppdatert. Du kan enkelt følge med på jobben vi gjennomfører inhouse: du mottar daglig rapport fra vår prosjektleder om fremdriften.
Pil som peker til neste steg i prosessen
Ikon

Oppfølging

Etter at våre møtebookere har booket møter og generert leads, fortsetter vi å støtte deg i den videre oppfølgingen. Vi tilbyr rådgivning basert på det dere har av digitale verktøy for videre fremdrift. Vi vet at kontinuitet i aktiviteten gir bedre resultater over tid!

Vi rekrutterer for disse områdene