Selgerbloggen

Venezu - 20 år med møtebooking og rekruttering

Alt må begynne et sted. Apple startet opp i en garasje, HP gjorde akkurat det samme og Orkla er opprinnelig et gruveselskap med historie helt tilbake til 1654.

Vi i Venezu har også en historie som vi er stolte av. Det første kontorlokalet lå i samme bygg som Venezuela sin ambassade, derav navnet Venezu, men det var ikke der de første kundemøtene våre ble booket. De møtene ble booket på kjøkkenet mitt i Vibes gate 10 på Majorstuen. De seks første telefonene jeg tok ble det møter på, og da tenkte jeg at «dette kan faktisk fungere»!

Venezu fyller 20 år i år og det i en bransje der vi må være på topp hver eneste dag. Statistikken viser at etter de første fem årene er hele 80% av norske bedrifter enten gått konkurs eller nedlagt. Hver uke går jeg forbi Vibes gate 10 både for å finne inspirasjon, men også for å tenke litt på hvor mye hardt arbeid som ligger bak resultatene vi har skapt alle disse årene. Det som skulle være et selskap for møtebooking har ikke bare holdt seg til den opprinnelige forretningsidéen, men tilbyr også andre tjenester som blant annet rekruttering. 400+ kandidater har Vi skaffet jobb de siste 12-13 årene! I tillegg kommer alle som vi har ansatt internt og som har brukt Venezu til et springbrett.

Vi hjelper start- og scale-ups, større selskaper og en rekke av verdens største selskaper med å bygge salgspipe og dermed sørge for vekst. «Vil det fungere med møtebooking for oss?» spør mange meg om. «Det er fordi at jeg booket møter for meg selv at jeg fremdeles ikke sitter i Vibes gate» pleier jeg da å si. Send meg en melding og vi kan samme gå gjennom hvordan vi i Venezu kan hjelpe dere til å skaffe leads, booke møter eller samle sammen data for digital markedsføring!

Del med andre
Linkedin logo

Interessert i økt kundevekst?

Kontakt oss

Les mer fra selgerbloggen

Les hele selgerbloggen

Les om våre flinke ansatte

Les flere Venezu Stories

Les nyheter

Les flere nyheter