Kontorstol
Venezu Stories

Fra Venezu til hundrevis av millioner i omsetning

Måns har ansvaret for et årlig salg på flere hundre millioner kroner for Microsoft hos Also!

Høsten 2015 ansatte vi en ung, lovende medarbeider som hadde flyttet fra Sverige til Oslo. Det var en lett beslutning å ta for Måns Hallström, som han het, var blid og positiv som person. Men han hadde enda en ting som vi likte: en av grunnen til at han flyttet til Norge var at han drev med seiling på et veldig høyt nivå. De som er god i sport har verdier som vi i Venezu verdsetter: langsiktige, målbevisste, god på detaljer og motiverte for å oppnå gode resultater.

Med Måns var det derfor et enkelt valg å ansette han, til tross for hans unge alder, og at han var tidlig i tyveårene. Er du god nok så er du også gammel nok! Måns startet med å gjøre det veldig godt på de oppdragene han ble satt til å utføre og derfor, bare et par måneder inn i sitt ansettelsesforhold med Venezu, ble han leid ut på heltid til en kunde. Der ble han noen måneder før Microsoft leide han inn til et lengre oppdrag. Også ute hos Microsoft gjorde han en utmerket jobb og det ble lagt merke til.

Dette Microsoftoppdraget var et samarbeid med en av deres IT-distributører, Also, og de ønsket å få inn en ny medarbeider til sitt kontor. Vi presenterte da to alternativer: Måns og en annen kandidat som kanskje i teorien var et bedre valg. Men det er forskjell på teori og praksis - og Also gikk for Måns! Han ble da leid inn fra Venezu til å begynne med.

Jeg nevnte at Måns drev med seiling og har flere medaljer nasjonalt og internasjonalt. Nå er han trener for Norske ungdomslandslaget i seiling som senest i desember 2021 var i VM. De Nordiske mestrene i U18 i seiling er også trent av Måns så klart!

Yngre arbeidstakere velger å skifte jobb oftere enn andre mens Måns ble i flere år i Also først som innleid ressurs og deretter ble han fast ansatt. Der leverte han virkelig gode resultater alle disse årene og sommeren 2021 åpnet det seg en unik mulighet i selskapet: Måns ble utnevnt til «Head of Consumptional Business». Kort fortalt er dette å blant annet ha ansvaret for alt Softwaresalget som Also gjør innenfor Microsoft, samt en rekke andre produkter. Måns har derfor ansvaret for et årlig salg på flere hundre millioner kroner!

Det vi i Venezu synes er så spennende med Måns er at han tok konkurranseinstinktet sitt, sin mentalitet, sans for detaljer og langsiktighet med fra seiling og overførte dette til næringslivet. Alt henger sammen med alt og Måns er et utmerket eksempel på det. Og en inspirasjon for fremtidige Venezumedarbeidere!

Del med andre
Linkedin logo

Interessert i økt kundevekst?

Kontakt oss

Les flere Venezu Stories

Les alle Venezu Stories

Les selgerbloggen

Les mer fra selgerbloggen

Les nyheter

Les flere nyheter