Venezu Stories

Venezu gir Cloud Cop vekst

Det er møtebooking fra Venezu som starter kundereisen for et av Norges mest innovative IT-sikkerhetsselskaper, Cloud Cop.

Vi i Venezu hjelper en rekke ulike IT-bedrifter med deres møtebooking og kundevekst og et av de områdene vi har kjernekompetanse på er IT-sikkerhet og for ikke å snakke om Microsoft sine produkter og tjenester – sist nevnte har Venezu jobbet med i 20 år! Vi har hjulpet flere av verdens største IT-selskap med å nå ut til nye kunder, og det var også en av grunnene til at det norske selskapet Cloud Cop valgte Venezu til å gjøre det samme. Unik kunnskap om nøyaktig det de trengte.

Cloud Cop spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med å redusere kostnader og øke sikkerheten i Azure skytjenester. De adresserer den økende kompleksiteten i skytjenesteuniverset og mangel på spesialkompetanse. Deres løsning forenkler implementeringen av governance (styringsregler) og compliance-rapportering. Dette gjør det enkelt for organisasjoner å følge rammeverk som for eksempel ISO27001 eller NSM sine grunnprinsipper, uten behov for stor teknisk ekspertise.

Videre får en detaljerte rapporter om samsvar med blant annet ISO27001-standarden. Kundenes tilbakemeldinger har vært overveldende positive, og nettopp kundene understreker verdien av verktøy og kompetansen som Cloud Cop besitter. Dette bekrefter at de er på rett vei med deres tjeneste.

Cloud Cop har oppstått som en uavhengig leverandør som skal hjelpe kunder med å vurdere og sette sikkerhet etter sine egne behov. I en verden hvor man enten outsourcer IT-driften eller om man har interne ressurser for å passe på, så sikrer Cloud Cop at bevisstheten innen IT-sikkerhet ikke bare forblir en teknisk problemstilling, men er et ledelsefokus. Cloud Cop forenkler, bevisstgjør og skaper fremdrift i IT-sikkerhet i skyplattformer.

Hvordan skaper Venezu verdi for Cloud Cop? Det er flere grunner til det og det ene er at, som mange andre selskaper, så ønsker de å holde minimere kostnadene samtidig som de får snakket med mest mulig potensielle kunder i målgruppen. Derfor var Venezu et naturlig valg: et selskap som booker kvalitetsmøter, men samtidig er fleksibel på tidsbruken. Venezu sin ekspertise på å få frem de gode historiene på en profesjonell måte var den neste faktoren som var avgjørende for å velge nettopp oss som leverandør. Sist, men ikke minst, og som nevnt ovenfor: det er ikke noe annet møtebookingselskap som har en så god forståelse for komplekse IT-salg som nettopp Venezu.

Stein Dale i Venezu sier: «det å bidra til at unik, norsk sikkerhetsteknologi får et godt fotfeste i markedet er inspirerende å jobbe med. Mange er ikke klar over dette, men det går en rød tråd helt tilbake til Norman, som var verdensledende innenfor IT-sikkerhet og vi i Norge står ikke tilbake for noen andre selskaper på markedet. Derfor skal det også bli spennende å følge Cloud Cop ut av Norge nå!» Daglig Leder i Cloud Cop, Bjørn Vegard Christensen stemmer i: «Det at Venezu, som kjenner IT-bransjen så godt, fremsnakker Cloud Cop på den måten, er et bevis for meg at vi er på vei til å nå våre mål og vi gleder oss til hvert eneste møte vi går i. Det Stein Dale sier stemmer med de tilbakemeldingene vi også får fra markedet!»

Cloud Cop og Venezu er et godt eksempel på at selv om du har verdensledende teknologi så må det også bookes møter og tjenesten må selges. Da passer de to selskapene sammen som hånd i hanske.

Del med andre
Linkedin logo

Interessert i økt kundevekst?

Kontakt oss

Les flere Venezu Stories

Les alle Venezu Stories

Les selgerbloggen

Les mer fra selgerbloggen

Les nyheter

Les flere nyheter