Nyheter

Det er mangfold som gjør oss gode

Integrering og mangfold kan ikke vedtas. Det må også utføres i praksis, og det har vi i Venezu gjort helt siden oppstarten

«Nordmenn er jenter som er glad i jenter, gutter som er glad i gutter, og jenter og gutter som er glad i hverandre» sa Kongen i sin berømte tale. Videre sa han at: «Nordmenn er nordlendinger, trøndere, sørlendinger – og folk fra alle de andre regionene.  Nordmenn har også innvandret fra Afghanistan, Pakistan og Polen, Sverige, Somalia og Syria». Dette er også en god beskrivelse av hva Venezu står for.

Integrering og mangfold kan ikke vedtas. Det må også utføres i praksis, og det har vi i Venezu gjort helt siden oppstarten. Det er ikke nok å heise prideflagget en gang i året på bedriftens webside, eller si at selskapet oppfordrer til mangfold når en ikke «walk the talk». Det handler om å gi folk muligheten. Når det er sagt så er ikke ansvar noe man får, det må man også gjøre seg fortjent til, men det er en annen diskusjon.

Mange kjenner Venezu gjennom utallige markedskampanjer (klassiske og digitale) eller gjennom vår rekrutteringsekspertise. Men bak «fasaden» så er vi stolte av å kunne dele med dere at:

  • Vi har kvinnelig daglig leder og hun er ikke den første kvinnen som har ledet selskapet
  • Venezu har, akkurat som kongen sier, ansatt gutter som liker gutter og jenter som liker jenter
  • Videre nevnte Kongen Afghanistan, Pakistan, Polen, Sverige, Somalia og Syria. Vi har, og har hatt, folk ansatt med bakgrunn fra ALLE de landene
  • Faktisk har Venezu hatt ansatte fra absolutt alle verdensdeler: Europa, Afrika, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Oceania (Antarktisk regnes faktisk som en verdensdel men der kommer ingen i fra)
  • Over en femårsperiode var 52% av alle rekrutteringene våre ut til kunder kvinner og 32 % hadde en eller to foreldre med fremmedkulturell bakgrunn (merk at dette er til IT-bransjen som har en kvinneandel på under 30%)
  • Vi fokuserer på de unge, nyutdannede som dermed havner lengst ned i bunken når de søker jobb andre steder (vi hjelper dem med å «bygge» CV)
  • Det er 50/50 menn/kvinner i Venezu sin ledelse
  • Flere som har opplevd hindringer i arbeidslivet grunnet fysisk og/eller psykisk helsehistorikk har funnet en god arbeidsplass i selskapet og en vei inn i jobbmarkedet

Men aller mest, bak tallene og de fakta som er nevnt over, har vi et TEAM som leverer gode resultater for våre kunder dag etter dag. Uavhengig av bakgrunn. Kultur spiser strategi til frokost sa Peter Drucker. Det er vår kultur som gjør at vi gjennom 20 år er det selskapet som har levert flest klassiske B2B-markedskampanjer for våre kunder, rekruttert hundrevis av kandidater til våre samarbeidspartnere og nå har blitt en aktør å regne med innenfor digitale markedskampanjer. Book et møte med oss og hør hvordan våre medarbeidere kan add value til dere som bedrift!

Del med andre
Linkedin logo

Interessert i økt kundevekst?

Kontakt oss

Les flere nyheter

Les alle nyheter

Les selgerbloggen

Les mer i selgerbloggen

Les om våre flinke ansatte

Les flere Venezu Stories