Nyheter

Venezu passerer 400 millioner kroner i omsetning

Noe av det kjekkeste som finnes er å gå til bakeren og bestille kake, når vi i Venezu skal feire milepæler!

Vi passerer nylig 400 millioner kroner i omsetning og det hadde virkelig ikke vært mulig uten gode kunder og flinke medarbeidere!

Mange tenker på Venezu som et møtebookingsselskap, men i virkeligheten er det mye annet som også ligger bak. Møtebooking er vårt «bread and butter», det er helt rett, men vi er også en marketing- og innovasjonslab for våre kunder. Vi gjennomfører en rekke ulike oppdrag og mange ganger er de flettet inn i hverandre: vi gjør mye møtebooking, vi gjør en rekke markeds- og kundeundersøkelser, vi hjelper kundene våre med Hubspot, men vi bidrar også til innovasjon i næringslivet. Hvor mange selskaper vi har hjulpet i startupfasen har vi ikke tall på. Det gjelder ikke bare startup- eller scaleupselskaper: en rekke etablerte bedrifter kommer på ukentlig basis til oss med nye produkter eller tjenester som de vil at vi skal teste markedsresponsen på.

Vi får ofte spørsmålet om hva som er mest effektivt for å nå frem til en målgruppe og da er svaret enkelt: det er knapt noe som gir deg og din bedrift en raskere respons enn at vi plukker opp telefonen og ringer. Hva med digital markedsføring i denne sammenheng? Jo, det er bra – og vi benytter oss mye av dette selv. Digitalmarkedsføring er likevel en lengre vei til målet, som fungerer som et supplement til den direkte kontakten. Venezu er partner av Hubspot, og vi jobber med digital marketing på vegne av våre kunder på en rekke oppdrag, men det er måtebooking og direkte kontakt som fortest får deg til målet.

Hva er veien videre for Venezu etter 400 millioner kroner i omsetning? Vi har gått gjennom flere endringer internt de siste to til tre årene enn vi har gjort de 20 første årene vi eksisterte. Det skal vi fortsette med. Vi skal tilby tjenester til kundene våre som de ikke visste at de hadde behov for før de kom i kontakt med oss. Vi gjør også noen spennende grep som vi foreløpig holder for oss selv, og som virkelig har bidratt til en bratt vekst for oss som helhet. Igjen, takk til våre kunder som har gjort dette mulig og takk til alle dem som har jobbet i Venezu opp gjennom årene – en ytterligere takk til de hos oss som skaper vekst for våre kunder hver eneste dag!

Del med andre
Linkedin logo

Interessert i økt kundevekst?

Kontakt oss

Les flere nyheter

Les alle nyheter

Les selgerbloggen

Les mer i selgerbloggen

Les om våre flinke ansatte

Les flere Venezu Stories