Lær å skrive en god pitch og booke kundemøter over telefonen!

Ingen har booket flere B2B kundemøter i Norge enn det Venezu har gjort! Siden selskapet ble startet for over20 år siden har Norge opplevd flere økonomiske nedgangstider og felles for dem er at vi hver eneste gang har sett at etterspørselen etter møtebooking øker kraftig. Bedriftene må rett og slett oppsøke de mulighetene som er i markedet og være proaktive.

Webinaret ligger her som opptak, registrer deg og få tilgang til Norges beste møtebooker sine innspill på hvordan booke gode kundemøter!

I webinaret går vi gjennom hva som skal til for å få gode kundemøter når en ringer kalde telefoner. Vi vil fokusere på blant annet:

  1. Pitch og hva en skal si
    Vi har opp gjennom årene laget tusenvis av pitch'er til B2B-kampanjer og det er ofte små ord og nyanser som er avgjørende. Lær de små triksene som utgjør den store forskjellen! Les gjerne mer her: https://selg.venezu.no/blog/motebooking
  2. Stemmebruk, detaljer og det å smile på telefonen
    Det er ikke bare hvilke ord en bruker som har betydning, men hvordan man sier de. Hva er det som gjør at noen booker møter uansett hvilket budskap de har mens andre snakker seg bort fra mulighetene?
  3. Fokus på en oppgave om gangen
    Det er så lett å finne "gode" unnskyldninger for å ikke booke møter. Vi skal se på enkle tiltak som du kan gjøre for å fokusere på denne ene oppgaven.

Om du får et par gode innspill som kan bidra til at du setter deg ned og får booket nye møter har vi oppnådd målet vårt med webinaret. Dette er en gjennomgang vi har hatt for flere titalls IT-bedrifter de siste 15 årene så benytt muligheten til å få en gratis gjennomgang av hvordan bruke telefonen til å booke ditt neste kundemøte!

Fyll inn skjema og motta opptak av webinaret gratis!