Gratis møtebookingshjelp fra Venezu

Gratis ringeliste

Trenger du prospectliste for å komme i gang? Vi gir listen over Norges 500 største bedrifter helt kostnasdfritt. Er det andre lister du ønsker, og som er din målgruppe, kontakt oss og vi hjelper deg å finne dine nye kunder.

Les mer

Lær å lage Pitch

Det er små ord som kan gjøre stor forskjell når du ønsker å booke et møte. Og vet du hvordan du skal få avsluttet en samtale og få booket et møte slik at du får sjansen til å presentere deg? Ler her av Venezu å lage ringepitch! Møte er ofte føste steget til ditt neste salg!

Les mer

Webinaropptak om Møtebooking

Ingen har booket flere B2B kundermøter i Norge ann det Venezu har gjort! Siden selskapet ble startet for 20 år siden har Norge opplevd flere økonomiske nedgangstider og felles for dem er at vi hver eneste gang har sett at etterspørselen etter møtebooking øker kraftig. Bedriftene må rett og slett oppsøke de mulighetene om er i markedet og være proaktive.

Ler mer

Gratis eBok om møtebooking

Vi har jobbet en million timer, ringt ca. fire millioner samtaler og omsatt for nærmere 400 millioner kroner innen møtebooking og salgs- og markedsassistanse opp gjennom årene.

Boken er rettet mot de som jobber med salg og markedsføring og skal være en praktisk tilnærming til møtebooking. Om du plukker opp noen tips som kan bidra til å øke aktivitet og salg for deg og din bedrift er målet med eBoken nådd.

Les mer