Kapittel 11

Oppsummering

Møtebooking er ikke en eksakt vitenskap, men formålet med denne eBoken var å dele informasjon, erfaringer og hva som har fungert best for meg og Venezu i snart 20 år. Om du har plukket opp noen få gode tips etter å ha lest eBoken er målet mitt oppnådd.

Det er også mange som sier til meg «slik gjør ikke jeg det» og da svarer jeg alltid at alle må finne sin stil og sin beste metodikk. Det viktigste er at resultatene kommer.

Du som har lest eBoken har kanskje gjort dette fordi du vil plukke opp noen tips, du leder et team av selgere, du vil vite hvordan prosessen fungerer eller du vurderer å sette i gang med å ringe in-house. Dersom du og din virksomhet har bruk for å vite mer om møtebooking, eller andre type ringeaktiviteter, så er det selvsagt bare å ta kontakt med oss via www.venezu.no, du kan enkelt booke møte med oss her, eller ringe oss på 980 42 000 eller 958 70 939.

Vi kan gi deg ytterligere input eller skreddersy et opplegg der vi sørger for at du får kundevekst. Dette gjelder både «klassisk» markedsføring som er omtalt i denne boken, men også den digitale markedsføringen gjennom Google og Hubspot.

Jeg håper at du har hatt utbytte av å lese om våre erfaringer og at det er mange gode salg i vente!

Vil du ha denne som e-bok?