Start- og scale-ups

La oss løse det viktigste for deg som er start- eller scaleup. Vi booker dine møter og gjør dine salg.

“Nå går det så bra, og dere har booket så mange gode møter at vi trenger ikke dere mer» var beskjeden vi fikk av en norsk startup en gang. Du har sikkert hørt om selskapet: det heter Tripletex. Selv om vi i Venezu kanskje er mest kjent for møtebooking, gjør vi mye mer for mange av våre kunder. Visste du at vi kan hjelpe dere med salgsprosessen fra A til Å?

For mange gründere, og andre også, er det å selge den største utfordringen. Andre sier til oss at de er komfortable med å gå i møter, så lenge de ikke trenger å ta cold-calls til målgruppen, mens noen igjen synes at både markedsføring og digital marketing er vanskelig. Det er derfor Venezu har en mulighet der du kan plukke ulike moduler fra vårt tilbud, eller gå for en utvidet hjelp i salgs- og markedsprosessen. Med Venezu kan du få vårt standard oppsett i din salgs- og markedsprosess fra prospect til gjennomført salg!

De ulike modulene deles opp i følgende:

  • Prospecting: vi definerer målgruppen sammen, beriker databasen (samler inn data om beslutningstakere) og starter påvirkningen.
  • Vi jobber i deres valg av CRM-verktøy: om dere ikke har valgt system allerede så anbefaler vi Hubspot. Innholdsproduksjon, e-poster og nyhetsbrev skrives fortløpende. LinkedIn og andre sosiale kanaler opprettes og innhold slippes regelmessig.
  • Leads: prosessen med å generere salgspipe og leads er begynt. Dette settes så i system gjennom felles rutiner. Møter bookes.
  • Gjennomføring av møter: er dere uvante med å gå i salgsmøter? Vi har salgsspesialister som da vil være med dere i møtene og bidra til at salgsprosessen drives fremover.
  • Systematisering: salg er en uendelig syklus av gjentakelser. Rutiner for dette etableres sammen og integreres i det daglige virke av din bedrift.
  • Salg: ulike salgsprosesser fullføres, Venezu deltar i den grad på disse møtene dere ønsker. Dere har egen Account Manager som bidrar til salg i kundemøtene.
  • Rekruttering: visste du at Venezu også har rekruttert 400 medarbeidere til IT-bransjen? Alt fra kundesupport og selgere til IT-sjefer.

Venezu er din salgs- og markedsspesialist der forretningsideen vår er å hjelpe våre kunder til å oppnå suksess. Visste du at vi har solgt over én million timer med rådgivning de siste årene? Vår kjernekunnskap er salgs- og markedsdynamikken og vi hjelper dere med å få de kundene som dere ønsker!

For mer informasjon, kontakt vår Salgs- og markedsekspert Stein Dale på stein.dale@venezu.no, telefon 98042000 eller bruk vårt kontaktskjema og du hører fra oss i løpet av kort tid om hvordan vi kan bidra.

Kontakt oss

Se mer av hva vi kan tilby

No items found.