• home
  • Danish
  • English
  • Swedish
  • Norsk

Nyheter

Veksten i Venezu fortsetter takket være sterk øke i vikarutleie

Venezu opplever nå sin kraftigste vekst på mange år: mars i år blir den sekstende måneden på rad med tosifret vekst i forhold til sammenlignbare måned året før.

Publisert: 26/11/15 oppdatert: 28/12/15

Venezu opplevde en vekst på mer enn 35 % i 2014 og dette har fortsatt inn i det nye året.  Den estimerte veksten for Q1-2015 er på nærmere 29 % og basert på vår ordrereserve vil vi ligge på omtrent det samme når vi kommer til sommerferien i år.  

Hovedgrunnen til denne kraftige veksten ligger i vårt nye tilbud - www.venezuservices.no - det er vår storsatsing på vikarutleie og rekruttering.  Bakgrunnen for at vi satset på dette var at vi opplevde at veldig mange gjorde vellykkede Telemarketingkampanjer med oss, men når vi ringte tilbake for å høre om de ville kjøre en ny kampanje så sa de at de hadde leid inn ressurser fra et vikarbyrå til å gjøre det samme i egne lokaler.  Dermed fikk vi et behov for å bedre få frem at gjennom oss kan en også leie inn ressurser til å sitte eksternt og vi har personell som er spesielt gode på salg, markedsføring og kundeservice og support.  

Dermed så har vi skapt et unikt tilbud av en kombinasjon av Telemarketing, vikarbyrå og unge og ambisiøse medarbeidere.  Vi ser at dette har dekket et behov i markedet og det er den direkte årsaken til den bratte veksten.   For mer informasjon kontakt gjerne Stein Dale på mobil 980 42000 eller se mer på www.venezuservices.no