• home
  • Danish
  • English
  • Swedish
  • Norsk

Ledige stillinger

Siste ledige stillinger hos Venezu og våre kunder:

Mange av våre ledige stillinger vil fra nå av bli å finne under http://www.venezuservices.no/ 
Vi jobber også med en rekke andre oppdrag & kunder som ikke vil bli annonsert.  
Se også under for kontaktinformasjon vedrørende våre ledige stillinger. 


Ledige stillinger hos Venezu og hos våre kunder! 

Venezu AS har til enhver tid en rekke ledige stillinger både internt i selskapet og hos våre kunder og samarbeidspartnere. Det vil til enhver tid også være stillinger som ikke er utlyst, så vi er derfor interessert i å få tilsendt til CV selv om du ikke finner en jobb på våre websider som passer deg, send denne i så fall til cv(a)venezu.no eller registrer din CV på http://www.venezuservices.no/Ny-jobb.aspx

Mange av våre kunder etterspør medarbeidere med følgende bakgrunn: salgstalent, erfaring fra tidligere salg, høyere utdanning og ønsker å jobbe med markedsføring, personer med salgs- og markedsbakgrunn eller personer som ønsker en fremtid innenfor dette. Vi har også behov for å komme i kontakt med personer som ønsker å jobbe med kundesupport.

For mer informasjon om våre ledige stillinger vi har ledige på vegne av kunder, send gjerne din CV til stein.dale(a)venezu.no, merk mailen så med hvilken av disse stillingene dette gjelder og vil vil komme tilbake til deg. Ta også gjerne kontakt på telefon 980 42000.